Het adres voor Hengelsport in Leiden en omgeving

Hogewoerd 86 2311 HS Leiden
Telefoon: 06-57711042

[email protected]
Sams Hengelsport Leiden
Evezet lokvoeders
Sam Hengelsport Leiden, Voorn
Sam Hengelsport Leiden, Voorn

 

Evezet Dreamteam mix

EVEZET Dreamteam mix

Dit bruine lokvoer heeft een fijne structuur. Het staat bekend als een allround voer aangezien het eerst kleine vis naar de voerstek lokt, maar later ook de grotere vissen zich zullen melden aan de stek. Dit voer is ideaal te gebruiken als basis.

De unieke geur van deze mix draagt zeker bij aan een positief resultaat.
-Allround witvislokvoer, -Fijne structuur, -Vijvers, -Langzaam stromende kanalen, -Havens

Evezet Dreamteammix is een allround lokvoertje. Hierdoor geschikt voor verschillende vissoorten waaronder voorn, winde, blieken, kolblei, brasem en zeelt.

Evezet ducht proteam mix

EVEZET Dutch pro teammix

Het is ons eindelijk gelukt, Frans van Berkel laat u mee profiteren van zijn succes. De vijf-voudig Nederlands Kampioen heeft met deze basismix al menig podium bereikt en heeft hierdoor bewezen dat dit mengsel de perfecte combinatie is voor het pakken van elke vis op die belangrijke wedstrijd.

Frans zelf zegt hierover: '' Deze mix heb ik op verschillende wedstrijden gebruikt en de resultaten zijn bekent, dat is goed!!!"

Deze grijs zwarte mix heeft deze kleur om gedoseerd zichtbaar te zijn voor vis en is voorzien van een geur die sterker gaat ruiken naar mate deze langer in het water ligt. Wilt ook u de vis extra laten azen, probeer dan ook eens de DUTCH PRO TEAMMIX van van Berkel. Twijfel niet en ga snel naar uw hengelsportwinkelier om te vragen naar deze supermix van onze eigen Frans.

Witvis lokvoer met een fijne structuur -Actief voer, -Vijvers, -Langzaam stromende kanalen, -Havens en is uitermate geschikt voor het vangen van voorn, winde, blieken, kolblei en karper.

Evezet teammix brasem zwart

EVEZET Teammix brasem zwart

Uiteraard is Brasem een favoriete keuze geworden van steeds meer wedstrijd en recreatie vissers. De vangsten zijn super te noemen en zonder enige schroom durven we te stellen dat dit het beste voor Brasem is, ze komen echt, vroeg of laat!

Teammix Brasem Zwart is speciaal ontwikkeld voor de heldere wateren die tegenwoordig steeds meer zijn te vinden in Nederland. In combinatie met een van de Additieven of Boosters is deze mix een must voor de winter.

Donker voer voor Brasem, Heldere wateren, -Vijvers, -Langzaam stromende kanalen

Evezet Brasem zwart is te aantrekkelijk voor brasem, blieken en kolblei. Ook onder zeer moeilijke omstandigheden in de warmere maanden is dit het ideale lokvoer.

Teammix brasem bruin

EVEZET Teammix brasem bruin

Deze variant van Teammix Brasem is één van de populairste soorten. Door de passieve werking van het voer en de bruine kleur. Deze mix bevat enkele bestandsdelen waar vooral de brasem gek op is.

Witvisvoer voor grote vis, -Vaste stok, -Matchhengel, -Feederhengel, -Vijvers, -Langzaamstromende kanalen en is geschikt voor het vangen van brasem, blieken en kolblei.

Evezet Teammix brasem geel

EVEZET Teammix brasem geel

Deze gele variant van Teammix Brasem heeft zijn kleur te danken aan de eetlust opwekker curcuma. Brasem houdt van deze specerij en worden mede hierdoor naar de voerstek gelokt.

Kant en klaar lokvoer, -Vaste stok, -Troebele vijvers, -Diepere kanalen met drab bodems en is geschikt voor brasem, blieken en kolblei. Dit voer kan het beste gemixt worden met een licht voer, aangezien dit geen goede combinatie is met donkere soorten.

Evezet Feeder Geel

EVEZET Feeder geel

Evezet Feeder Geel is evenals de Feeder Licht zeer geschikt voor het vissen met de feeder op grotere vissen. Dit voer heeft echter een gele kleur, waardoor het op zeer troebel water duidelijker zichtbaar is voor vissen.

Kant en klaar feeder lokvoer, -Gebruik op troebel water, -Langzaam en snelstromende kanalen en rivieren, -Grote vis is aantrekkelijk voor brasem, blieken, dikkere voorn, zeelt en karper.

Evezet

Turfleem

Dit is de ideale mix tussen aarde en leem, gemaakt om het voer schraler te maken. Ook kleurt het voer donkerder! Perfect voor vijvers en kanalen. Uitermate geschikt als de vis niet zo gretig is met azen.

 

 


<\br>
  © Copyright 2011 - 2014 by Sams Hengelsport Leiden