Het adres voor Hengelsport in Leiden en omgeving

Hogewoerd 86 2311 HS Leiden
Telefoon: 06-57711042

[email protected]
Sams Hengelsport Leiden
Ringers lokvoeders
Sam Hengelsport Leiden, Voorn
Sam Hengelsport Leiden, Voorn

 

Ringers lokvoeders

RINGERS Dark groundbait

Ringers dark groundbait is de donkere variant van de original ringers carp mix. Het lokvoer is gemaakt van diverse vismelen van zeer hoge kwaliteit. Het voer bevat ook wateroplosbaar vismeel en algen. Ringers dark groundbait is de afgelopen jaren zeer succesvol gebleken zowel puur gebruikt als 50/50 gemixt met ringers original groundbait. De donkere kleur van dit lokvoer zorgt ervoor dat vis ook in zeer helder water vol vetrouwen op dit voer gaat azen, net zoals dat in de winter vaak donker voer gebruikt wordt.

Wanneer het voer aangemaakt is, is het een zeer luchtig, en valt op de bodem snel uit elkaar. Vanaf dit moment begint het wateroplosbare vismeel uit dit voer zich te vermengen met het water. Vis die op een voerstek met ringers dark groundbait gearriveerd is, heeft de neiging om langer op de voerstek te blijven hangen dan met normale witvis lokvoerders voorzien van allerlei zoete ingrediënten. Vooral grote brasem reageert zeer goed op dit voer. Het lokvoer is origineel ontworpen voor het vissen op karper, maar wanneer gebruikt voor de brasem is het al even succesvol gebleken. Inmiddels is het Ringers dark groundbait het meest verkochte grondvoer van Engeland.

Ringers lokvoeders

RINGERS Red groundbait

Ringers Red Grounbait is niet een gewone gekleurde versie van de orginele Carp mix, maar een compleet nieuw grondvoer. Pas geïntroduceerd na een gedegen testperiode door de familie Ringer. Dit grondvoer is er klaar voor om een ware revolutie te introduceren. Op basis van vismeel net zoals de Ringers Dark is de Red een fantastische method mix voor gebruik gedurende het hele jaar.

Uitstekend te gebruiken om ballen bij te voeren in pure vorm, maar ook in combinatie met bv. de 2- of 4 mm commercial pellets.Ringers lokvoeders

RINGER Carpmix groundbait

Ringers original carp mix is een voer dat gemaakt is van de hoogste kwaliteit vismelen. Het visvoer voer ruikt extreem sterk naar vismeel, en heeft een licht bruine kleur. Wanneer je het aanmaakt wordt het zeer luchtig en werkt direct zodra het in het water de bodem bereikt heeft. Ringers original carp mix puur heeft zeer goede resultaten opgeleverd de afgelopen 5 jaar.

Hoewel ringers original lokvoer ontwikkeld is voor het vangen van karper met de vaste hengel of feeder, is de afgelopen jaren duidelijk geworden dat brasem er ook niet vies van is.

Ringers original groundbait heeft inmiddels een behoorlijke reputatie onder competitievissers op brasem en is verantwoordelijk voor een heel aantal overwinningen op grote concoursen de afgelopen jaren. Waaronder 3 overwinningen van het prestigieuze “fish o mania”festival de afgelopen jaren.

 

 


<\br>
  © Copyright 2011 - 2014 by Sams Hengelsport Leiden